رسول اکرم (ص‌): حق را بگو و در راه خدا از ملامت هیچ ملامت گری نهراس.
سرپرست فرمانداری سرخس خبر داد:

گازرسانی به ۳ روستای محور شوریجه سرخس

سرپرست فرمانداری شهرستان سرخس گفت: سه روستای شوریجه علیا، شوریجه سفلی و کلاته کیانی شهرستان سرخس به شبکه گاز سراسری متصل شدند.

به گزارش گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «صبح توس»؛ به نقل از نسیم سرخس، سید مهدی سالم در گفتگو با خبرنگار نسیم سرخس، اظهار کرد: امروز سه‌شنبه چهارم دی‌ماه ۱۴۰۳، عملیات تزریق گاز به محور شوریجه آغاز شد و با بهره‌برداری از ایستگاه «TBS» و تقلیل شارژ، سه روستای شوریجه علیا، شوریجه سفلا و کلاته کیانی شهرستان سرخس به شبکه گاز سراسری متصل شدند.

سرپرست فرمانداری شهرستان سرخس با تأکید بر اهمیت این پروژه گفت: بهره‌برداری از گازرسانی در این فصل سرد سال، گامی اساسی در راستای ارتقای رفاه و آسایش مردم منطقه است.

وی خاطرنشان کرد: این اقدام علاوه بر تسهیل در تأمین انرژی، نقش مهمی در بهبود کیفیت زندگی روستاییان و کاهش وابستگی به سوخت‌های سنتی دارد.

انتهای خبر/

1403-10-05 00:19 شماره خبر : 9918

درباره نویسنده

اخبار مرتبط:
نظرات:
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!


آخرین اخبار