فرمانده انتظامي کاشمر خبر داد:
کشف ۳ تن شکر قاچاق در کاشمر
فرمانده انتظامی شهرستان كاشمر از كشف ۳ تن و ۲۰۰ كيلوگرم شكر قاچاق به ارزش ۸۷۰ ميليون ريال در اين شهرستان خبر داد.
حسن مشهدی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «صبح توس»؛ در تشریح این خبر اظهار داشت: مأموران اداره مبارزه با قاچاق كالا و ارز پليس آگاهي حين كنترل يكی از محورهای مواصلاتی کاشمر به يکدستگاه وانت نيسان مشكوک و اين خودرو را بهمنظور بررسي بيشتر متوقف كردند.
وي خاطرنشان کرد: مأموران پليس آگاهي در بازرسي از اين خودرو ۳ تن و ۲۰۰ كيلوگرم شكر قاچاق فاقد هرگونه مجوز حمل را كشف كردند.
فرمانده انتظامی شهرستان کاشمر با اشاره به معرفی يک متهم به مراجع قضائی، تصریح کرد: برابر اعلام كارشناسان ارزش شكرهای قاچاق كشف شده ۸۷۰ ميليون ريال برآورد شده است.
وی با بیان اینکه پديده قاچاق صدمات جبرانناپذيری به اقتصاد كشور وارد می كند، اذعان کرد: پليس با هرگونه تخلف در اين زمينه با شدت و جديت در چهارچوب قانون برخورد می كند.
انتهای خبر/
لینک کوتاه خبر
برچسبها
نظر / پاسخ از
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!