مدیر جهاد کشاورزی سرخس خبر داد:
پیشبینی برداشت 4 هزار تن پنبه در سرخس
مدیر جهاد کشاورزی سرخس گفت: برداشت پنبه از مزارع شهرستان سرخس به عنوان یکی از قطبهای تولید وش پنبه استان خراسان رضوی آغاز شده و پیشبینی میشود، ۴ هزار تن طلای سفید برداشت شود.
به گزارش گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «صبح توس»؛ به نقل از نسیم سرخس، محمدعلی رهنما اظهار کرد: برداشت پنبه از سطح یکهزار و ۴۰۰ هکتار از مزارع شهرستان سرخس آغاز شده است.
مدیر جهاد کشاورزی سرخس خاطرنشان کرد: سرخس یکی از قطبهای تولید وش پنبه در سطح استان خراسان رضوی است.
وی بیان کرد: با ارائه آموزش به کشاورزان و تامین بذرهای اصلاحشده در هفت رقم، شاهد بالا رفتن کیفیت پنبه در سطح مزارع این شهرستان هستیم.
رهنما تصریح کرد: پیشبینی میکنیم، امسال از سطح یکهزار و ۴۰۰ هکتار از مزارع پنبه شهرستان، ۴ هزار تن وش پنبه برداشت شود.
مدیر جهاد کشاورزی سرخس عنوان کرد: شهرستان سرخس یکی از مراکز مهم تولید بذر پنبه در رقمهای شایان، ارمغان، ساجدی و ورامین است که توسط دو شرکت فجر سبز خاورمیانه در سطح ۷۰۰ هکتار و همچنین شرکت شایان در سطح ۲۵۰ هکتار مزارع بذری ایجاد شده است.
انتهای خبر/
لینک کوتاه خبر
برچسبها
نظر / پاسخ از
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!