همزمان با فرارسیدن ایام سوگواری شهادت حضرت فاطمه زهرا (سلامالله علیها)، همایش اقتدار بسیجیان به همراه مراسم وداع با پیکر مطهر شهید گمنام، با حضور پرشور مردم ولایتمدار،بسیجیان، مسئولان و اقشار مختلف در مصلی چناران برگزار شد.
به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «صبح توس»؛ در ایام شهادت بانوی دو عالم و همزمان با هفته بسیج، مسجد صاحبالزمان (عج) چناران میزبان مراسمی معنوی به مناسبت استقبال و وداع با شهید گمنام و خوشنام و همچنین اقتدار حضور بسیجیان مقارن با هفته بسیج شد.
معاون فرهنگی اجتماعی و زیارت استانداری خراسان رضوی در این مراسم با اشاره به جایگاه والای اهل بیت (ع) به حدیث ثقلین اشاره و اظهار کرد: نبی مکرم اسلام (ص) دو هدیه گرانبها یعنی کتاب خدا قرآن و عترت و اهل بیت در بین مردم بر جای گذاشتند.
وی اذعان کرد: هر که به این دو تمسک جوید، در پناه خدا محفوظ خواهد ماند.
در ادامه، مرتضی زاهدی ذاکر اهل بیت با نوای دلنشین خود فضایی معنوی و روحانی به مراسم بخشید و گروه سرود ثامن الحجج نیز سرودی در وصف شهدا اجرا کردند.
این مراسم با هدف زنده نگهداشتن یاد و خاطره شهدا و بزرگداشت هفته بسیج برگزار شد و لحظات پر از معنویت برای حاضران رقم خورد.
انتهای خبر/
خبرنگار: امیر اخرویمقدم
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!