
مدیر حوزه علمیه امام رضا (ع) گناباد:
مجوز سطح چهار حوزه برای گناباد گرفته شد
مدیر حوزه علمیه امام رضا (ع) گناباد گفت: پس از پیگیریهای فراوان و ظرفیت نخبگانی گناباد، مجوز استقلال سطح چهار (دکتری) برای حوزه علمیه امام رضا (ع) شهرستان گناباد اخذ شد.
خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «صبح توس»، با اشاره به اعطاء مجوز استقلال سطح چهار (دکتری) از سال تحصیلی جدید، اظهار داشت: پس از پیگیری، رایزنی و مکاتبات متعدد، مجوز تحصیل در سطح چهار حوزه علمیه امام رضا (ع) گناباد اخذ شد که نقطه عطفی در تاریخ علمی حوزه گناباد خواهد بود.
وی با اشاره به ظرفیت نخبگانی و با استعداد جوانان این شهرستان، تصریح کرد: سطح چهار حوزه علمیه گناباد پیش از این، تحتنظر حوزه علمیه هراتی تربتحیدریه بود که اکنون با توجه به ارتقاء کمی و کیفی حوزه و پیگیری مداوم مسئولان، معاونت علمی مرکز مدیریت حوزه علمیه خراسان، با مجوز تحصیل در سطح چهار حوزه علمیه گناباد موافقت کرد.
مدیر حوزه علمیه گناباد، افزود: سطح چهار حوزه فقط در معدود شهرستانهای خراسان بزرگ، دایر و دارای مجوز است که اکنون با موافقت اخیر مرکز مدیریت حوزه علمیه خراسان، گناباد نیز در زمره این شهرستانها قرار گرفت.
وی در پایان، با اشاره به اهمیت این مجوز، بیان کرد: اعطاء این مجوز میتواند نقطه عطفی در تاریخ علمی حوزه گناباد باشد تا طلاب علوم دینی بتوانند عالیترین سطوح علمی خود را در این شهرستان به پایان برسانند.
انتهای خبر/
لینک کوتاه خبر
نظر / پاسخ از
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!