 
        
        رئیس پلیس اطلاعات و امنیت خواف خبر داد؛
دستگیری فرد هتاک به ساحت حضرت زهرا(س) در خواف
رئیس پلیس اطلاعات و امنیت عمومی شهرستان خواف گفت: ادمین یک صفحه خبری در پلتفرم اینستاگرام که در شب شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) اقدام به انتشار کلیپهای مبتذل کرده بود، با هماهنگی دادستان محترم مسدود و متهم بازداشت شد
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «صبح توس»؛ رئیس پلیس اطلاعات و امنیت عمومی شهرستان خواف از دستگیری فرد هتاک به ساحت حضرت زهرا (س) در فضای مجازی خبر داد.
وی افزود: ادمین یک صفحه خبری در پلتفرم اینستاگرام که در شب شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) اقدام به انتشار کلیپهای مبتذل کرده بود، با هماهنگی دادستان محترم مسدود و متهم بازداشت شد.
سرهنگ محمد محمدی اظهار کرد: در پی گزارشهای مردمی مبنی بر انتشار محتویات مبتذل در یکی از صفحات خبری شهرستان خواف، بلافاصله موضوع در دستور کار پلیس اطلاعات و امنیت عمومی قرار گرفت.
وی ادامه داد: پس از بررسیهای لازم و با هماهنگی دادستان محترم، این پلتفرم خبری که اقدام به انتشار کلیپهای مبتذل در شب شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) کرده بود، مسدود شد.
رئیس پلیس امنیت شهرستان خواف تصریح کرد: متهم با هویت مشخص هماکنون تحت نظر قرار گرفته و پرونده درحال رسیدگی میباشد.
سرهنگ محمد محمدی ادامه داد: برابر قانون و در راستای اجرای دستور دادستان شهرستان خواف با هرگونه فعالیت مجرمانه در فضای مجازی شهرستان به ویژه انتشار محتویات ممنوعه و خلاف شرع و قانون برخورد قاطعانه صورت خواهد گرفت.
وی در پایان از عموم مردم خواست تا در صورت مشاهده هرگونه فعالیت مجرمانه در فضای مجازی، مراتب را به این پلیس اطلاع دهند.
انتهای خبر/
لینک کوتاه خبر
نظر / پاسخ از
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!
 
                         
                                                                                                                                             
                    