حالت تاریک
  • سه‌شنبه, 1404/08/06 شمسی | 2025/10/28 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن سایت خبری صبح توس هستید؟
شکوه گرمای حضور مردم طرقبه شاندیز در بهمن برفی ۱۴۰۳
صبح توس گزارش می‌دهد؛

شکوه گرمای حضور مردم طرقبه شاندیز در بهمن برفی ۱۴۰۳

مردم شهرستان طرقبه شاندیز در طلیعه چهل و ششمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی با شکوه گرمای حضور خود در راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن برفی ۱۴۰۳ حماسه ای دیگر از عشق به وطن و آرمان های انقلاب اسلامی را رقم زدند.

به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی«صبح توس» در طلیعه چهل و ششمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران مردم انقلابی، شهید پرور و همیشه در صحنه شهرستان، همگام با سایر ایرانیان عزیز در سراسر کشور به خیابان‌ها آمدند و با وجود هوای سرد و زمستانی و کوچه ها و خیابان های برفی با حضور باشکوه و با صلابت خود در راهپیمایی ۲۲ بهمن، حماسه‌ای به‌یادماندنی و تماشایی خلق کردند.  

بنابراین گزارش؛ از آغازین ساعات صبح بیست ودوم بهمن ماه ۱۴۰۳ اقشار مختلف مردم ولایتمدار شهر و روستاهای شهرستان طرقبه شاندیز، مرد و زن، پیر و جوان، کودک و نوجوان خود را به محل برگزاری راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن رساندند و بار دیگر ثابت کردند که با وجود همه مشکلات به ویژه مشکلات اقتصادی و تورم، با تمام عشق و توان و تا آخرین نفس جانانه پای انقلاب اسلامی و آرمان های بنیانگذار انقلاب اسلامی ایستاده و خواهند ایستاد.

 مراسم باشکوه راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن ماه در شهرستان طرقبه شاندیز با حضور مردم ولایتمدار شهر و روستاهای شهرستان، فرماندار و مسئولین شهرستان، اعضای شورای تأمین، فرمانده هان نظامی و انتظامی، روسای ادارات، ائمه جمعه و جماعات مساجد، دانش آموزان و دانشجویان در دو شهر طرقبه و شاندیز برگزار شد.

مردم ولایتمدار و بصیر طرقبه شاندیز با پرچم‌های سه‌رنگ ایران اسلامی در دست، بار دیگر با آرمان‌های امام راحل (ره)، شهدای گرانقدر و رهبر معظم انقلاب تجدید بیعت کردند.

 شرکت‌کنندگان با سر دادن شعارهای «مرگ بر آمریکا»، «مرگ بر اسرائیل» و «استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی»، بر ایستادگی در برابر استکبار جهانی تأکید کردند.  

از حاشیه های زیبا و به یادماندنی بهمن تماشایی ۱۴۰۳ در طرقبه شاندیز حضور پرشور کودکان و نوجوانان دهه هشتادی و نودی این شهرستان به ویژه دانش آموزان مدارس شهرستان بود.

همچنین از ماکت موشک « فتاح» که به همت حوزه بسیج دانش آموزی شهید فهمیده طرقبه شاندیز و گروه جهادی شهید موسوی قوچانی حصارسرخ شاندیز ساخته شده بود در حاشیه راهپیمایی ۲۲ بهمن ماه رونمایی شد.

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!