یه گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «صبح توس»؛ علیاکبر کیپور پیش از ظهر امروز در حاشیه برگزاری رویداد سراسری لیگ دانشآموزی جهاد تبیین در تربت حیدریه اظهار کرد: روزی دشمن در هشت سال جنگ سخت تحمیلی با ابزارآلات نظامی به جنگ با ملت ایران و نظام اسلامی برخاست و شکست خورد، اما امروز با ابزار رسانه و با محوریت تردید، شبههپراکنی و دروغ بهدنبال انحراف افکار نسل جوان و نوجوان است.
 
وی با بیان اینکه امروز جنگ رسانهای است و دشمن با ابزار رسانه بهدنبال تزلزل در داخل کشور است، افزود: لیگ جت فرصت مناسبی فراهم کرده تا دانشآموزان با تفکر و تعقل بیشتر نسبت به شبهات روز و مسائل مختلف واکنش نشان دهند.
 
فرماندار تربت حیدریه بیان کرد: دشمن در صدد آن است تا جوان امروزی نسبت به مبانی اعتقادی، فرهنگی و اجتماعی بی تفاوت شود و آنگاه دیگر نیاز به جنگ فیزیکی ندارد.
 
کیپور ادامه داد: لیگ جهاد تبیین در تحقق اهداف باید بهمانند جت عمل کند و سریع هدف دشمن را تشخیص و بهموقع عمل شود، در عین حال امروز باید دانشآموزان به عرصه بیایند و خود را مسلح و تجهیز کنند تا علاوه بر پاسخ به شبهات، آنها برای دشمن شبهه مطرح کنند.
 
رقابت بیش از ۶ هزار دانشآموز تربتحیدریه در لیگ جهاد تبیین
 
محمدرضا قدیرپور، فرمانده حوزه مقاومت بسیج دانشآموزی تربت حیدریه گفت: از امروز و بهمدت دو روز بیش از ۶ هزار دانشآموز پسر و دختر در قالب ۱۳۳۱ گروه سه تا پنج نفره در مسابقات لیگ جت(جهاد تبیین) با هم رقابت خواهند کرد.
 
وی افزود: این لیگ علاوه بر بقعه متبرکه بیبی حسینیه در ۵۰ نقطه شهر تربت حیدریه همزمان برگزار میشود.
 
قدیرپور با اشاره به اینکه در بین استان خراسان رضوی و حتی مشهد رکورددار تعداد شرکتکننده هستیم، گفت: هدف اصلی از برگزاری لیگ جت بالا بردن سطح اگاهی و سواد رسانهای است که به دانشآموزان کمک شود تا روشنتر و شفافتر مسائل پیرامون خود را ببینند و بررسی کنند.
 
قدیرپور افزود: هدف آن است که هر حرف و پیامی در فضای رسانهای دریافت کردند، بتوانند آن پیام را با قدرت تفکر خودشان تجزیه و تحلیل کنند.
 
فرمانده حوزه مقاومت بسیج دانشآموزی تربت حیدریه تصریح کرد: مبنای لیگ جت برای پسران دو کتاب یکونشبهه و اکسیر است، کتابی که به شبهات فضای کشور بعد از حوادث پاییز سال گذشته بر اساس اسناد و مدارک به سوالات و شبهات پاسخ داده شده است.
 
بیشترین مشارکت دانشآموزان لیگ جت متعلق به تربتحیدریه است 
 
حجت صالحی، معاون مدیرکل و مدیرآموزش و پرورش تربتحیدریه در حاشیه برگزاری لیگ جهاد تبیین گفت: بیشترین مشارکت در سطح استان خراسان رضوی متعلق به شهرستان تربت حیدریه است و این بیانگر این است ضمن آن که در این نقطه از استان کار شده دانشآموزان هم اشتیاق بیشتری نسبت به ارتقای سواد رسانهای و جهاد تبیین داشتند.
 
وی با تاکید بر اینکه دانشآموزان گروه خود را حفظ و این کار تیمی را در مدرسه ادامه بدهند، افزود: لیگ جهاد تبیین در راستای اجرای دستورات الهی در سطح کشور برنامهریزی شده و امروز مرحله شهرستانی را داریم.
 
صالحی گفت: این لیگ فرصتی فراهم کرده تا دانشآموزان در مسائل مختلف تحقیق کنند.
 
انتهای پیام/
    
        لینک کوتاه خبر
        ✅ لینک با موفقیت کپی شد!
    
    نظر / پاسخ از
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!