فرماندار رشتخوار:
خانه عالم در کاهش آسیبها مؤثر است

فرماندار رشتخوار گفت: در هر روستایی که آسیب و معضلات کمتر است، مردم از وجود روحانی در آنجا بهرهمند هستند، باید بیش از پیش به این بخش توجه داشته باشیم.
به گزارش گروه فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی «صبح توس»؛ به نقل از چهلماه نیوز، حجتالاسلام حسن جهانشیری ظهر امروز در جلسه شورای فرهنگ عمومی شهرستان رشتخوار با تأکید بر اینکه اهمیت شورای فرهنگ عمومی بسیار بالاست، اظهار داشت: آسیبهای شهرستان شناخته شده است و باید همه متولیان فرهنگی ورود میدانی داشته باشند.
امام جمعه رشتخوار با اشاره به اینکه باید تعداد مبلغان در سطح شهرستان افزایش پیدا کند، یادآور شد: نبود عالم و روحانی در برخی نقاط شهرستان باعث ایجاد آسیب شده و باید با همکاری و تلاش در سطح شهرستان این موضوع مهم رفع شود.
وی در ادامه با اشاره به فعالیتهای فرهنگی خوب انجام شده در شهرستان بیان داشت: اجرای نمایش ذوالفقار زخمی با موضوع وقایع عاشورا توسط هنرمندان شهرستان بسیار با ارزش است و این نمایش جای تقدیر دارد.
حسین باهوش در ادامه با اشاره به اینکه شورای فرهنگ عمومی پایه تمام کارگروههای شهرستان است، اذعان داشت: بسیاری از معضلات به کمکاری فرهنگی برمیگردد، در ایام ماه محرم که بیشترین آرامش را باید داشته باشیم در برخی نقاط متأسفانه در موضوع برپایی هیئتها درگیری داریم، باید برای کار فرهنگی از ظرفیت مردم استفاده شود، هیئتهای مذهبی ظرفیت بسیار خوبی برای کار فرهنگی است.
فرماندار رشتخوار با تأکید بر اینکه در هر روستایی که آسیب و معضلات کمتر است، مردم از وجود روحانی در آنجا بهرهمند هستند، بیان داشت: وجود خانه عالم در کاهش آسیبهای اجتماعی مؤثر است، باید بیش از پیش به این بخش توجه داشته باشیم.
در پایان این مراسم و بهمناسبت بزرگداشت روز خبرنگار، از خبرنگاران و اصحاب رسانه و خبر در رشتخوار نیز تقدیر و تجلیل شد.
انتهای خبر/
لینک کوتاه خبر
نظر / پاسخ از
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!