رسول اکرم (ص‌): حق را بگو و در راه خدا از ملامت هیچ ملامت گری نهراس.
با حضور مسئولان؛

حسینیه شهدای ورزشکار تربت‌حیدریه به بهره‌برداری رسید

حسینیه شهدای ورزشکار تربت‌حیدریه در مجموعه فرهنگی‌ورزشی امام خامنه‌ای «مدظله‌العالی» بسیج با اعتباری بالغ بر ۸۰۰ میلیون تومان به بهره‌برداری رسید.

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی «صبح توس»؛ فرمانده سپاه ناحیه بسیج تربت‌حیدریه صبح امروز در آئین بهره‌برداری از این پروژه اظهار کرد: مجموعه فرهنگی‌ورزشی امام خامنه‌ای «مدظله‌العالی» بسیج یکی از مجموعه‌های پرطرفدار خانواده‌ها، نوجوانان و جوانان در سطح شهرستان تربت‌حیدریه است که روزانه بالغ بر ۷۰۰ ورزشکار در این مجموعه فعالیت دارند.  

علی یعقوبیان با اشاره به فعالیت چهار سالن ورزشی رزمی، دو چمن مصنوعی و یک زورخانه در داخل این مجموعه گفت: یکی از اهداف بسیج، تربیت‌محوری و کادرسازی برای انقلاب اسلامی است، در عین حال، این فرصت را مغتنم شمرده و با توجه به اینکه روزانه بالغ بر ۷۰۰ ورزشکار به همراه خانواده خود در این مجموعه رفت‌وآمد دارند، یکی از ملزومات این مجموعه داشتن یک مجموعه فرهنگی و تربیتی بود.  

وی ادامه داد: یکی از فعالیت‌هایی که در سالن‌های رزمی بسیج توسط مربیان و هنرجویان و همچنین در چمن مجموعه بسیج در سالیان اخیر انجام می‌شود، حلقه‌های تربیتی و معرفتی است؛ لذا تصمیم بر این شد تا یک مجموعه جداگانه در نظر گرفته شود تا تمام فعالیت‌های فرهنگی‌تربیتی در آن نقطه متمرکز شود.  

فرمانده سپاه ناحیه تربت‌حیدریه گفت: بر همین اساس، کلنگ احداث حسینیه شهدای ورزشکار در سال ۱۴۰۲ در زمینی به متراژ ۱۶۰ مترمربع به زمین زده شد که در مجموع حسینیه شهدای ورزشکار در زیربنای ۱۴۰ مترمربع با اعتبار بالغ بر ۸۰۰ میلیون تومان با مشارکت خیرین احداث شد.  

در حال حاضر، علاوه بر فعالیت ۱۸ سالن ورزشی در مجموعه‌های بسیج، دو چمن مصنوعی و یک زورخانه ورزش‌های پهلوانی فعالیت دارد.  

انتهای خبر/

1404-05-08 14:37 شماره خبر : 12315

درباره نویسنده

اخبار مرتبط:
نظرات:
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!