
فرماندار طرقبهشاندیز مطرح کرد:
ترویج فرهنگ ایثار و شهادت نیازمند برنامهریزی است
فرماندار طرقبهشاندیز گفت: ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه، بهویژه برای نسل جوان، نیازمند برنامهریزی دقیق، مشارکت گسترده و بهرهگیری از ظرفیتهای مردمی، فرهنگی و رسانهای است.
به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی «صبح توس»، یدالله بشکنی امروز در نخستین جلسه ستاد برنامهریزی یادواره شهدای شهرستان طرقبه شاندیز با حضور جانشین ستاد کنگره شهدای استان در فرمانداری این شهرستان، با تأکید بر مردمی بودن کنگره شهدا، اظهار کرد: آنچه امروز داریم، همه از برکت خون شهداء است و گرامیداشت یاد شهدا در حقیقت یک پاسداشت ملی است که همه مسئولان باید در آن نقشآفرین باشند.
وی افزود: ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه، بهویژه برای نسل جوان، نیازمند برنامهریزی دقیق، مشارکت گسترده و بهرهگیری از ظرفیتهای مردمی، فرهنگی و رسانهای است.
جانشین ستاد کنگره شهدای خراسان رضوی هم در این جلسه ضمن تشریح اهداف و ابعاد کنگره ملی بزرگداشت ۱۸ هزار شهید استان، بر تکریم خانواده شهدا، آستانبوسی مزار شهدا و زنده نگهداشتن نام و راه شهیدان تأکید کرد.
در پایان جلسه، طی احکام صادره از سوی استاندار خراسان رضوی و نماینده ولی فقیه در استان، یدالله بشکنی به عنوان رئیس ستاد برنامهریزی و اجرایی یادواره شهدای شهرستان طرقبهشاندیز و همچنین حجتالاسلام مظفر تاجی، امام جمعه بخش طرقبه، نیز به عنوان رئیس شورای سیاستگذاری یادواره شهدای بخش طرقبه منصوب شد.
انتهای خبر/
لینک کوتاه خبر
نظر / پاسخ از
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!